Workshop lokatie

Training: Leven vanuit je natuur

Op zondag 27 september geven Marion Boenders van Kiemkracht 64 en Mireille Götz van Eternal Circle een inspirerende ontwikkelingstraining “Leven vanuit je natuur” met heerlijke plantaardige gerechten uit de tuin.

Geef je nu op via: info@eternalcircle.nl!

In de huidige westerse wereld zijn we geneigd onszelf buiten de natuur te plaatsen en biedt onze levensstijl ons weinig mogelijkheden om ons diep te verbinden met de aarde. Hierdoor raken we vaak een beetje los van onze natuurlijke aard en leven vooral vanuit ons denken.

Wanneer je leeft vanuit de verbinding met de aarde, ga je merken dat een ogenschijnlijk onbekende weg zich opent en dat de weg lichter wordt. Je krijgt de juiste signalen aangereikt en je leert ze te herkennen er erop te vertrouwen. Zo zullen ze je helpen, spiegelen of inzicht geven op je vragen die je op je weg hebt. Door het vertrouwen hierin ga je ervaren dat je steeds krachtiger wordt en er meer ruimte en ontwikkelingen komen, die jou persoonlijke talenten en kwaliteiten laat opbloeien.

Tijdens deze workshop maken we de verbinding met onze natuurlijk aard, door de rijkdommen van het land te gebruiken. Deze verbinding helpt je te ervaren wie je van nature bent en welke kwaliteiten je in de wereld kan zetten. Je identificeert patronen en overtuigingen in je leven die ontstaan zijn uit eerder ervaringen. Je gaat, in alle vriendelijkheid naar jezelf, zien waarom je die gecreëerd hebt en krijgt de gelegenheid dit te eren en/of te transformeren, zodat ze een andere invloed zullen gaan hebben op je dagelijkse leven. Hierdoor ontstaat er ruimte om meer vanuit je natuurlijke aard te leven. Je komt zo een stap dichterbij het diepe verlangen te leven vanuit wat je echt bezield met de wijsheid die je in je hebt.

Naast het innerlijke werk is er ruimte voor plezier en lekker eten en drinken in een paradijselijke omgeving. We zijn de hele dag buiten, om het weer en de tuin te ontvangen zoals het zich aandient.

Dit is jou moment om jezelf op de aarde te zetten en te leven vanuit je natuur. Je bent er klaar voor!

Wanneer? Zondag 27 september
Waar? Hatertseweg 7, Malden
Hoe laat? 9.30 – 17.00 uur
Waarde? € 80,- incl koffie, thee, lunch en versnaperingen
Dieet? Plantaardig
Kleding? Makkelijke kleding, passend bij het buitenweer
Aanmelden? info@eternalcircle.nl

Geplaatst in Evenement en getagd met , , , , , , , , , , .