Zakelijk

 

PolderlandschapEternal Circle levert naast persoonlijke trajecten ook deskundig zakelijk advies en begeleiding voor verandertrajecten in de GWW sector. De focus ligt in het domein van implementeren van veranderingsprocessen rondom Asset Management vraagstukken en de beheerorganisatie. De veranderende rol tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tijdens de pre- en contractuele fase is daarbij essentieel om helder, transparant en effectief te vervullen.

Door de ervaring als landelijk projectmanager voor de invoering prestatiecontracten bij Rijkswaterstaat, is aan alle facetten rondom Asset Management sturing gegeven. Met name de kracht om veranderingen tot stand te brengen binnen een complexe overheidsorganisatie en een Markt die sterk moet ontwikkelen, geschiedt vanuit een natuurlijke authenticiteit. Oog voor de belangen van de ketenpartners, opleidingen en werkconferenties zorgen ervoor dat iedereen die een schakel is, meegenomen en betrokken is om de veranderende rol aan te kunnen.

Het verandertraject is dan ook niet alleen een juridische implementatie, het beslaat de transitie van een technische uitvoerende overheid naar een die regie voert. Daarbij schuiven de werkzaamheden in de keten op, waarbij de verbinding met de Marktpartijen essentieel is voor het functioneren in de ‘nieuwe’ keten. Onderdeel van dit traject is het ontwikkelen en uitdragen van een assetmanagementvisie, ontwikkelen van een bijpassend instrumentarium waaronder nieuwe contractmodellen en het ontwikkelen en opleiden van medewerkers en managers in de keten.

Onze kracht is resultaten behalen vanuit een stuk authenticiteit. Vanuit persoonlijk leiderschap worden medewerkers en managers meegenomen in de ontwikkeling, in een overzichtelijk groeipad en groeiproces. Op deze manier worden lange termijn doelen in korte termijn mijlpalen bereikt en transparant gemaakt op bestuursniveau. Eternal Circle is een motiverende en inspirerende kracht en tactische schakel tussen de strategische opgaven en de operationele uitvoering.

Meer informatie Over Ons vind je door te klikken op de voorgaande link.
Onze diensten kun je vinden door te navigeren naar de Wat doen wij? pagina en alle onderliggende pagina’s.

Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.