Consulten

rivier Op verschillende wijzen kunnen we meer inzicht krijgen en ons bewustzijn vergroten bij vragen in ons leven over liefde, gezin, werk, ongemakken, frustraties. Tijdens onze consulten, waarbij we werken met de universele energieën uit de kosmos, geven we  meer inzicht in de actuele vragen die er zijn.

Afhankelijk van de vraag of wens, kan een consult gegeven worden met gebruikmaking van één van de volgende werkwijzen:

 • Nine star ki met geboortetekening
  De oudste vorm van astrologie is de Nine Star Ki, oftewel de negen sterren energie en komt uit China. Iedereen heeft, op basis van zijn geboortedatum, een trigram. De energie die jou vertegenwoordigd gedurende je levensfases. Je ontvangt hier eveneens een passende geboortetekening bij.
  De voorspellingen van de nine-star-ki zijn voornamelijk gebaseerd op de ki-energieën. Deze ki-energieën tonen ons hoe verlangen en ethiek voor ieder mens werken. In het oude China geloofde men dat deze ki-energieën in de atmosfeer waren geschapen door de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal, water). Vervolgens schiepen de ki-energieën onze wereld en waren verantwoordelijk voor geboorte en dood van alle levende wezens op aarde.
 • Trance-Healing
  Met behulp van de universele energie van spirituele helpers wordt gewerkt via het medium, om zo mentale en/of fysieke blokkades te verlichten of te verhelpen. Spirituele operaties kunnen daarbij uitgevoerd worden. De helende energieën bepalen welke healing er nodig is voor de persoon, dat kan van te voren niet gezegd worden.
 • Handen en tenen lezen
  De handen en voeten zijn de spiegel van lichaam en ziel. Zij vertellen ons welke transformaties we mogen gaan maken en welk uitdagingen op onze weg zijn. Ook laten ze zien wat er zich in ons verleden aan ingrijpende zaken heeft afgespeeld.
  De wetenschappelijke hand- en voetleeskunde zoals die vandaag aan de dag wordt uitgeoefend is gebaseerde wetenschap die gecombineerd wordt met gezond verstand, psychologisch inzicht, mensenkennis en de gave zich in het innerlijke of zielenleven van andere mensen te kunnen ‘invoelen‘.
 • Tarot
  Het leggen van kaarten wordt al heel lang in veel culturen gedaan. Door het leggen van de kaarten, krijg je inzicht krijgen in het verleden, het heden en de toekomst. Je kan een jaarvoorspelling maken of het helpt je inzicht te krijgen bij het maken van keuzes waar je voor staat.

Aanvragen van een consult kan via info@eternalcircle.nl De consulten duren ca. 60 minuten. De waarde voor een Nine star Ki consult is €90,- De waarde van de overige consulten is €60,-

Meer informatie Over Ons vind je door te klikken op de voorgaande link.
Onze diensten kun je vinden door te navigeren naar de Wat doen wij? pagina en alle onderliggende pagina’s.

Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.