Coaching

 

VlinderIn onze dagelijkse praktijk horen we vaak van mensen dat ze voelen niet in hun kracht te staan of gebukt gaan onder iets. Ze doen zich anders voor dan wie ze werkelijk zijn en laten zicht leiden door angsten. Er ontstaan (onbewust) beperkingen op. Kortom, ze kunnen niet meer volledig genieten van de vreugde en liefde die het leven hen heeft te bieden.

Middels een persoonlijke coaching helpen we je dit te doorbreken en je sterk te maken (en houden) op de nieuwe weg, zodat je weer gaan stralen als de mooiste bloem, de warme ritmische geluiden van de natuur gaat voelen en volledig vanuit je kracht gaat leven.

Aanvragen van een coachingstraject kan via info@eternalcircle.nl Afhankelijk van aard en omvang wordt het tarief vastgesteld.

 

Re-integratie

Doordat vanuit ons onderbewuste vaak niet-helpende patronen zitten, overkomt het dat je jezelf een keer tegen komt. Een opgebrand gevoel en weinig lust in het werk is het gevolg. Of er is een burn-out ontstaan. Hoe zorg je dat je accu opgeladen blijft en je weer gaat stralen, zodat je met passie en overgave het werk doet waar je goed in bent?

Door de missie en doelen in je leven inzichtelijk te maken en te laten voelen waar je kwaliteiten liggen, helpen we dat de terugkeer in het arbeidsproces een stap is waar naar wordt uitgekeken. De innerlijke vibratie van enthousiasme zal weer worden gevoeld en stralend van plezier wordt het werk ten gehore gebracht.

Middels een intensieve afdaling in jezelf, waarbij het duidelijk wordt wie je echt bent en waar je je energie uit haalt, onderzoeken we je krachtbronnen. Daarbij is een integere begeleiding, met als focus het adequaat en op eigen kracht jezelf mentaal sterk maken. Je creëert je eigen toekomstbeeld en de weg naar dat beeld ga je bewandelen en invullen. Hierdoor treed je de toekomst vol zekerheid en vertrouwen in jezelf tegemoet.

Aanvragen van een begeleidingstraject voor re-integratie kan via info@eternalcircle.nl Afhankelijk van aard en omvang wordt het tarief vastgesteld.

Meer informatie Over Ons vind je door te klikken op de voorgaande link.
Onze diensten kun je vinden door te navigeren naar de Wat doen wij? pagina en alle onderliggende pagina’s.

Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.