Wat doen wij?

Wat doen wij? “De schoonheid van creëren” is de basisgedachte die in ons werken centraal staat. Soms bewust en vaak onbewust creëer je je eigen wereld. Dat gaat gepaard met groei en ontwikkeling. Ieder mens groeit op zijn of haar eigen tempo. Soms gaat het snel, soms onbewust en soms blijf je steken en zijn er belemmeringen waarvan je ze niet exact kan benoemen. Je weet en voelt dat je vast zit. Maar al te vaak is de ervaring dat je dag opgeslokt wordt door de routine van alledaagse dingen als school, partner, kinderen, werk, sport, noem maar op. Terwijl je ook tijd nodig hebt voor jezelf. Voor je eigen innerlijke balans, om je eigen krachtbron stralend, vibrerend en helder te houden. De uitdaging is om hierin je eigen geluk te gaan en mogen creëren.

Durf of wil jij je door je passie laten leiden en vol energie en overgave invulling daaraan geven? Vrij kunnen zijn van de door jezelf opgelegde wetten die je beletten om jezelf te zijn en je levensmissie te vervullen.

Bij het invulling geven aan je missie, creëer je een nieuwe balans. Voor jezelf en je omgeving. Een balans in werk&vrije tijd, het man-vrouw zijn, jezelf of anderen enz. Door te leven vanuit je missie, raak je niet meer uitgeput, negatief of opgebrand. Je angsten en onzekerheden verdwijnen. Je zal gaan ondervinden dat elke dag energieker is en meer vreugde geeft. Je eigen licht gaat helderder stralen, je innerlijke kracht wordt groter en daarmee neem je andere mee, die op hun beurt ook hun licht gaan uitstralen en hun kracht gaan ontdekken.

Bij Eternal Circle werken we met groepen of op individueel niveau, afhankelijk van de behoefte van de persoon op welke manier en in welke vorm transformatie het beste te doorleven is. Gegarandeerd is dat iedereen een of meerdere stappen zal zetten naar een positieve verandering in zijn of haar leven. Een transformatie die maakt dat onze dagelijkse bezigheden met minder inspanningen gedaan worden, zowel fysiek als mentaal en waarbij we sterker zijn verbonden met de onuitputtelijk pulserende kracht in onszelf.

Wanneer je weer leeft vanuit je authentieke zelf en bewust je pad gaat creëren, ga je merken dat de ogenschijnlijk onbekende weg zich opent en als puzzelstukjes in elkaar valt. De juiste mensen komen op het juiste moment. Zij zullen je helpen, spiegelen of een stuk met je meelopen op deze weg. Zij hebben een zelfde levensmissie, of een die de jouwe zal verrijken.

De wijsheid, kracht en liefde vanuit je bron, zijn heel dichtbij. Hij is zo oproepbaar. Zie de zichtbare en onzichtbare kleurenpracht voor je, voel de vibrerende kracht van binnen en hoor de harmonieuze stem van je ziel. Altijd is het aanwezig: in de alledaagse dingen, bij het maken van lastige keuzes, het helpen van anderen, het genieten in stilte of wat er zich ook aandient.

Dit is jou moment om jezelf te gaan (her)ontdekken en je geluk te creëren. Neem de stap, je bent er klaar voor!

Kijk rustig verder op de site over onze werkwijze in cirkels, consulten en coaching en re-integratie. Wanneer meer info gewenst is, kan dat altijd via info@eternalcircle.nl
Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.

Meer informatie Over Ons vind je door te klikken op de voorgaande link.