FAQ

Is het noodzakelijk om ervaring te hebben op spiritueel gebied om deel te kunnen nemen aan een van de workshops?
Ervaring is niet noodzakelijk. Het enige dat nodig is, is de intentie om in liefde te willen werken met spirit.
Kan ik later instromen bij een workshop?
Dat is mogelijk, maar zal per situatie worden bekeken.
Kan ik bij een workshop een introducee meenemen of een introductieles bijwonen?
Het is altijd mogelijk een introducee uit te nodigen of een introductieles bij te wonen. Het is wel nodig om dit vooraf door te geven.
Wanneer zoek je een coach op en wat kan deze voor je betekenen?
Bij allerlei soortige vragen kan je de hulp inschakelen van een coach. Een coach kan van een afstand, objectief jou bevragen, zodat je sneller tot een inzicht komt op de betreffende vragen. In feite weten we zelf alle antwoorden op de vragen, alleen weten we de weg naar die antwoorden niet te vinden. Een coach helpt je dan die weg te herontdekken. Dat kan tijdens een of meerdere gesprekken.
Kan iedereen deelnemen aan een oefen- meditiatiecirkel?
De transformatie en ontwikkelcirkels zijn voor iedereen toegankelijk. Het instapniveau is per individu anders, en door gebruik te maken van de verschillende leervragen en ervaringen die iedereen meebrengt, ontwikkel je je sneller. Het enige dat nodig is, is een positieve en open houding.
Bij de trance cirkel vindt eerst een intake plaats. Door de intense en tegelijkertijd subtiele wijze van samenwerken, is het van belang dat groep in balans is en blijft met elkaar.
Hoe werkt een healing consult?
Tijdens een healing zal een expliciete uitwisseling van energie plaatsvinden. Dit is energie van de persoon die de healing ondergaat, de aarde, de kosmos en degene die de healing geeft. Het doel daarbij is om de balans terug te brengen in het mentale en fysieke lichaam. Het verschil met coaching is de aanvliegroute om een blokkade op te heffen en de middelen die worden ingezet.

Meer informatie Over Ons vind je door te klikken op de voorgaande link.
Onze diensten kun je vinden door te navigeren naar de Wat doen wij? pagina en alle onderliggende pagina’s.

Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.