Tijdreizen

Reizen in tijd en ruimte

Wat nu als het gewoon mogelijk is om te reizen in tijd en ruimte. Wat hebben we dan een zee aan tijd en mogelijkheden en kunnen we leren van onze fouten in de toekomst. En ook de ongemakkelijkheden van het verleden een andere wending geven. Wat nu als dat gewoon realiteit blijkt te zijn?

In onze slaap doen we dit eigenlijk al. We bevinden ons in ‘andere werelden‘ ontmoeten bekende en onbekende personen en onze dromen vertellen ons iets over waar we (on)bewust mee bezig zijn.

In onze cirkel hebben we onlangs gesproken en ervaringen gehad over het ‘op meerdere plaatsen tegelijk zijn’. De inzichten die we in ons dagelijks bewustzijn opdoen, hebben effect op zowel ons verleden als onze toekomst. Doordat we vanuit ons hogere zelf verbonden zijn in ruimte met onze ‘dagelijks bewustzijn‘, zijn we ook aanwezig en verbonden in de tijd met alle ‘afzonderlijke’ delen die in een bepaalde tijd leven. Die tijd strekt zich daarom uit over vele decennia en milennia over onze vele levens. Het is dan ook te bedenken dat wanneer we een groeistap maken, dit effecten heeft op onze andere levens. Zie het als een update van een software programma. ’s Nachts als we slapen en ons verbinden met ons hogere zelf, worden de deeltjes nieuwe informatie en bewustzijn weer ‘geupload’ en bereikt de nieuwe versie je levens weer en daarmee ga je in de dag weer verder.

Dit is echter nog maar een onbewuste staat van beïnvloeding in tijd en ruimte. Want als we snappen en weten dat dit werkt, kan je ook bewust zaken transformeren. Gewoontes of gedrag dat je eerder in dit leven hebt gecreëerd en die niet handig zijn voor je bijvoorbeeld. In een meditatie of in zelfreflectie kan je die patronen die je in je systeem hebt verankerd gaan loskoppelen. Je kan ze gaan transformeren naar patronen of creaties waar je gelukkig van wordt. Dit gaat effecten hebben op je toekomst en ook het verleden wordt geheeld.

Een nog ruimere vorm bij deze transformatieprocessen is dat je ook anderen gaat meenemen die soortgelijke ‘zwaarte’ bij zich dragen. Als een olievlek gaat zich dan bruisend een nieuwe werkelijkheid manifesteren in een nieuwe wereld. Deze wereld wordt lichter en zal de  lichte klanken van jong geluk laten horen. En omdat alles in tijd en ruimte is verbonden, zullen hele groepen, naties en werelden ook vandaag gelukkiger worden.

 

Voor meer blogs klik op de voorgaande link.

Geplaatst in Creëren, Gedachten, Geluk, Vrijheid en getagd met , , , , , , , .