Over Ons

Tineke en Mireille Tineke (70) en Mireille (43) zijn moeder en dochter. Tineke, als moeder van 2 kinderen, heeft groene vingers en in haar leven veel met bloemen en planten gewerkt. Hierdoor heeft ze veel respect gekregen voor de helende werking van de natuur en de inmense kennis die besloten ligt in een klein zaadje dat zich ontwikkelt tot beeldschone bloem. In de vele jaren van leerschool die ze heeft doorlopen, weet ze dat de onvoorwaardelijke liefde de grootste kracht is in het universum, welke begint bij jezelf.

Mireille , zelf moeder van een tweeling, heeft een technische studie gevolgd en is ook werkzaam in deze sector. Tevens is zij NLP Master practitioner en NLP (team)coach.

Zo’n 15 jaar geleden, zijn zij actief gaan werken met transformatie- en creatieprocessen met gebruikmaking van de universele kennis en energie vanuit de kosmos. De afgelopen jaren hebben ze daarin trainingen en opleidingen gevolgd o.a. op het gebied van (trance)healing en (trance)mediumschap, NLP en coaching. Dit bij nationale en internationale docenten aan o.a. het Arthur Findlay College in Stansted. Vanuit deze brede basis en de kennis vanuit NLP, gecombineerd met humor en plezier, werken ze met de mentale scheppende krachten van de mens zelf, de aarde energie en de universele (spirituele) energie uit de kosmos. Het uitgangspunt is altijd : “Respect voor de mens, aarde en de kosmos, waarbij elk individu alles al in zich heeft om volmaakt gezond en gelukkig te zijn.”

Tineke: “Als mens ben je altijd in ontwikkeling en het ontwikkelen en uitbreiden van je mediamieke gaven is voor iedereen mogelijk. Het werken met de universele energie heeft mij veel inzichten opgeleverd in mijn eigen leven, waarvoor ik erg dankbaar ben.”

Mireille: “Transformatie en creatie is een continu proces. Door je eigen krachtbron te vinden en vanuit daar de beelden te creëren om deze ontwikkeling te maken, geeft een enorme symfonie van positieve emoties. Bij het ontdekken van de weg in jezelf om te kunnen creëren, word je je gewaar dat je leven een andere, nog mooiere en diepere laag kent. Het delen van deze kennis en anderen hierin meenemen, zodat zij die stralende kracht in zichzelf kunnen aanboren, voelt als een groot voorrecht.”

Zet de stap vandaag nog en geef je leven de kwaliteit die het verdient! Neem contact op met Mireille en Tineke van Eternal Circle.

Meer informatie over onze diensten vind je op de Wat doen wij? pagina en alle onderliggende pagina’s.