Energie connectie

Gedachte- en energiekrachten

We realiseren ons maar zelden hoe groot de gedachtekracht is. Alles wat de mens ooit heeft gemaakt aan bouwwerken en voorwerpen, en ook wat zij heeft afgebroken en vernietigd in oorlogen is begonnen met één enkele gedachte.

Als we ons eens focussen op deze gedachtekracht en die combineren met de energiekracht in en om ons lichaam, ontstaan hele interessante openbaringen.

Ieder mens heeft een aura om zich heen, een energieveld. Daarin neem je veel waar. Wanneer bijvoorbeeld iemand te dicht bij je gaat staan kan het onprettig voelen, terwijl die persoon je niet eens aanraakt. Of in de rij voor de kassa, voel je dat er iemand achter je staat of je merkt dat iemand naar je kijkt. Die signalen of liever gezegd ‘energie’, neem je waar vanuit je eigen energieveld. Je kan daar ook mee oefenen. Als je bijvoorbeeld tegenover iemand in een meditatiecirkel gaat zitten en met elkaar gaat werken. Allereerst ga je bij jezelf voelen hoe je eigen energieveld voelt en tot waar die reikt. Vervolgens creëer je in gedachten, vanuit je zonnevlecht (even onder je navel), dat een straal uitreikt naar de ander en verbinding maakt met de persoon waarmee je werkt. En deze persoon zorgt dat hij ook met zo’n straal naar jou gaat uitreiken. Je brengt de verbinding met elkaar tot stand. Als je het contact hebt, ervaar je dat direct. Je zal gaan voelen dat de energie gaat stromen! Het wordt sterker en krachtiger. Je voelt ook dat je eigen energieveld expandeert.

Deze gebundelde kracht kan je gebruiken voor een stuk healing bij elkaar, of voor moeder aarde, of voor zielen/mensen die heling nodig hebben.

Het is een hele bijzondere ervaring deze intensieve vibrerende connectie te doorvoelen. Het is heel liefdevol en geeft een voller gevoel in de beleving van je energieveld en de mogelijkheden om te werken vanuit je gedachtes die je laat manifesteren in/uit je energieveld.

Veel plezier met oefenen!

 

 

Voor meer blogs klik op de voorgaande link.

Geplaatst in Creëren, Gedachten, Veiligheid, verbinding en getagd met , , , , , , .